Temaer...


Drøyt...

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg angående et tema som jeg leser om heletida på facebook fortida, nemelig "Norges peneste 00'er".  Huff, det er drøyt det. Det finnes mange grunner til at den siden er feil, og så å si ingen positive sider. 

En liste over det negative.

1. En ting er jo at ingen av dem engentlig er gamle nokk til å ha facebook.

2. 12 åringer har virkelig ikke godt av at de skal konkurere om hvem som er "penest". Hva om du kanskje ikke stemmer helt overens med medias bilde av det å være kjempe "pen", det er ikke sikkert alle 12 åringer skjønner at alle er pene på sin måte, og kanskje de da ikke tenker helt over hva de skriver som komentar. Det kan fort bli sett på som mobbing.

3. Hvem har egentli laget siden? Kan jo godt henne det bare er en gammel 70 årig mann som koser seg med å se på bilder av 12 åringer. Tenk på hva du legger ut!

4. Hallo, dere er 12, gå ut å lek! Når jeg var 12 så satt ikke jeg inne å vurderte hvem jeg syntes var penest, det blir bare for dumt.

 

 

Altså det finnes jo mange 12 åringer som skjønner at dette er dumt og som skjønner at medias bilde ikke alltid stemmer. Men om du har et bilde på den siden så slett det og raporter gruppen.

Egentlig så synest jeg alle "norges penest..." er unødvendige, men når det kommer til folk som ikke engang er gamle nokk til å ha face så blir det for drøyt.

149-homer-facepalm_large

 

Dette er min mening, hva er din?

Hvil i fred. 22.07.2011

Tankene går til de som mistet livet og pårørende <3 

 

Goodbye "Drama", Hello " I just don't care aka summer ".

Hei.

Det som egentlig er herligst med sommeren utenom reiser og slik, er at du kan legge fra deg alt dramaet. Såklart jeg også er innblandet i drama fra tid til annen jeg å, hvem er ikke det? Men fy så lei jeg er av det, og de som holder det igang. Før så greide jeg, om ikke å starte det, å blade meg inn i nesten hva det skulle være, heldighvis så er det ikke sånn lenger. Til alle dere som er innblandet i drama, frivillig, eller ufrivillig, noen ganger er det best å bare vær "Care" til alt dramat. "Viktig" drama kan jeg tåle, for det skjønner jeg at faktisk kan være alvorlig, men sånn " fjortis drama" orker jeg ikke! Men folk må huske at nesten alt drama har flere sider.

Men av alle typer "drama" som jeg har vær borti så er helt klart jente drama det værste! Gad så kjett det er. Ingen kan stole på noen og alle går bak ryggen på folk, til og med bestevenner kan knapt stole på hværandre til tider. Hvorfor kunne ikke alle jenter være mer som de fleste gutter noen ganger? Istede for å være så falske og late som om alle er så gode venner samtidig som du sprer rykter om den personen, kunne ikke alle bare si akuratt det de mener hvis det er så ille, eller bare glemme det? Ja, noen ganger så er det flaut å være jente.

Stå for det du mener, og ikke la andre skape drama ut av det. Hev deg over det og stå på ditt! Ja, folk kan fort kalle deg en bitch for å stå på ditt, But I rather be a real bitch than a fake friend.

Men som sagt, dette er det du slipper å tenke på om sommeren, og kanskje har alt gått over til høsten.. Hvis ikke så må du kanskje bedømme om det virkleig er en kamp fu vil ta opp?

Så takk gud for at sommern er her, og ta ting litt som de kommer.

Keep your head held high!

Noen som er enig?

-Yngvild

 

 

Gleder i livet.

Hei, alle kjære lesere! Jeg vet at det er sent, men jeg greier ikke sove, rett og slett fordi jeg er så glad! Det skjedde noe som jeg egentlig ikke hadde venta, og egentlig begynte å miste håpet på, og det gjorde meg så glad! Så begynte jeg å tenke på hvor bra jeg egentlig har det, Jeg har venner og familie som jeg elsker, jeg lever her, i Norge, uten noen vanskligheter, det er viktig å tenke hvor heldig jeg er for at jeg er født akuratt her og i akuratt den familien, akuratt den året. Det er kjempe viktig å ikke fokusere på det positive, for det negative finner du altids, men ikke la det holde deg nede! Si til deg selv at " Du er perfekt akuratt slik du er, og du er noen grunn til å smilie". Så når du er på bånn, tenk på alt det positive i livet ditt, både de store og de små!

10 grunner til at jeg rett og slett er kjempe glad nå!

1. Jeg har venner som jeg er kjempe glad i, og skulle ønske jeg var flinkere til å fortelle dem det!

Tror jeg har nevnt før at Thale er bonde?XD

 

(intern humor)<3

SÅ gald i dere+ fler!

3. Det er sommer!! Og bare en uke til sommerferien!<3

Img1470488067_large

3. At jeg endelig har greide å putte ting bak meg.

Those-who-live-in-the-past-limit-their-future_large

4. At jeg har det så bra! At det er så sykt mange som ikke har det så bra som det du har er viktig og ikke glemme, vær takknemlig for det du har.

Tumblr_m5n5l4lnk71qitvdso1_400_large

5. At det på få dager har gått opp for meg mange ting som jeg aldri glemmer.

Tumblr_m21jmczxi41qitvdso1_400_large

6. At jeg har skjønt at ting faktisk vil ordne seg hvis man har litt tolmodighet.

5819677eb4d411e1ab011231381052c0_7_large

7. At hardt arbeid har lønt seg oppgjennom årene.

Insp7_large8

8. "En latter forlenger livet" Ledd kjempe mye i det siste.

4

9. Skjønt at ting skjer for en grunn, og at du ikke kan sitte å vente på at noen skal gjøre ting for deg, du må tilslutt gjøre noe med dte selv.

Picsart_1339504252499_large

10. Skjønt at alt er perfekt nå, og det som ikke er bra ikke kan gjøres noe med.

"Det er ikke alltid like lett å være prinsesse"

Så ja, livet er perfekt sånn det er akuratt nå!

Så mine beste råd:

1.Tenk alltid på det positive i livet, og ikke la det negative holde deg nede. For enten så kan du gjøre noe med det negative, eller så må du legge det bak deg og ikke ta det opp igjen.

2. Det er DU som bestemmer hva du gjør med livet ditt, ikke sitt å synes synd på deg når noen hadde gjort hva som helst for å ha ditt liv. 

3. Greit at du har noen dager\månder nede, og ja i livet møter du på motgang, men det er du som bestemmer hva slags holdning du møter probleme med, livet venter ikke.

4. Husk å vær mye med venner og familie, og si til dem hvor glad du er i dem.

 

Noen fler som er kjempe glad idag?

:D

Υ

 

DEN følelsen....

Ja jeg vet jeg har postet dette innlegget før på den forje bloggen min.


 


 

Så til overskriften. Den følelsen ja, jeg tenkte jeg kunne skrive om det fordi ei veninne av meg hadde sagt noe om det, men jeg never ikke hvem denne personen er. 

 

Den følelsen eller " oh f***" følelsen som jeg kaller den. Ganske enkelt egentlig, den følelsen du får når det går opp for deg at du liker en person... eller tror du liker! Jeg må påpeke at jeg ikke har kjent den følelsen på en stund, men jeg vet hvordan det er. Som min venninne sa " Når du bare står der og gjør ingenting, så plutslig slår det en tanke ned i hodet ditt og går videre ned til magen som om noen sto å skrek til deg samtidig som de fikk deg til å kjøre en drit skummel ber og dalbane!"  Det er egentlig en bra og dårlig følelse... men i min vennines omstendighet så er den egentlig ikke særlig bra.

Hu vet ikke om hu liker ham, samtidig som hu ikke greier å slutte å tenke på ham.. som hun sa " Det er ikke riktig tid, ikke riktig sted, HAN er ikke riktig... men ja.." 

Jeg vet om flere av veninnene min som har hatt det sånn... 

Det store spørsmålet er egentlig: er det vært det?

20090819081838_large

weheartit.

 

hva synes du?

Har du noen gang hatt den følelsen?

Er det vært det?

¥