Språkreise: Oxford


Borte bra, hjemme best... eller?

Nå har jeg altså kommet hjem fra tre fantastiske uker i Oxford. Kom hjem i går kveld, og greier fremdeles ikke å skjønne at jeg ikke skal se beste folkan igjen hvær dag... savner det allerede. Men de er ikke kvitt meg så lett, bare vent Siri, Maija, Hanne, Linn, Kine,Camilla Osv dere er ikke kvitt meg enda ;) 

Jeg har altså hatt det helt fantastisk i Oxford, blitt kjent med kjempe hyggelige mennesker, både Norske og andre nasjonaliteter, en opoplevelse for livet! Fult kjør alle dagene, tilslutt så måtte jeg drikke flere bokser med energy drikke for på holde meg våken. Men fy så gøy jeg har hatt det! Disco, utflukter, Shopping, Kvelds turer, Musumsturer( der jeg lærte så mye jeg ikke visste av KineXD) Og ikke mist skole. Skolen var faktisk kjempe gøy OG lærerik.

Jeg fikk også kallenavnet " Reddbull- Girl" Lurer på hva dte kom av. ehheheXD

Harry potter!

Jeg er jo alltid seriøs, sant?

Glad i deg, amaliiii<333

 

Jeg skal skrive flere utdypende innlegg når jeg har flere bilder å ta med, så stay tuned.

Språkreise: Oxford

Hei. 

I et tidligere innlegg har jeg nevnt at jeg skal på språkreise til Oxford i sommer, så her kommer et innlegg med informasjon om akuratt det.

Jeg reiser den 29. juni fra gardemoen til London\Heatrow så tar jeg buss eller lignede inn til Oxford til Vertsfamilien min. Jeg reiser med STS. Jeg drar hjem den 19 juli. 

Jeg skal på "Intensive", altså den mest akademiske språkreisen.

Hele tiden så er jeg sammen med veninna mi, Amalie, som er fra Bergen. 

Under oppholdet så skal vi blandt annet inn til London+ at noen timer er det lærere fra Oxford University som har!!!

 

Så litt informasjon om Oxford: 

Oxford er en gammel universitets by med aner helt tilbake til middelalderen. Du har kanskje hørt om Oxford Univeristy? Omtrent den beste skolen i Europa, både presidenter, forfattere og skuespillere har gått på denne skolen. Oxford ligger ca 8 mil fra sentral London. Oxford er også en by der mange krim romaner\serier sin setting er lagt til.

Det er bare 9 dager til, og jeg gleder meg sykt!

Flere som skal på språkreise?

- Yngvild