november 2012


Ask me!

Hei.

Kanskje merka at det bare er en person som blogger? Ja, jeg vet ikke helt om Thale skal fortsette å blogge eller ikke, men bloggen holder ut! 

Synes å huske at vi anonserte en spm-runde som det aldri kome noen svar på, så jeg starter den på nytt nå! Alle sammen bare spørr i vei! 

Btw: for alle spm så komenterer vi tilbake 2 komentarer!

 

-Yngvild

What have we been up to?

Hei!

Siden det er så lenge siden vi har kommet med en oppdatering så det har skjedd en del. Rett etter siste innlegg så ble vi jo konfirmert, kjempe koslig dag med fine taler og hyggelige folk. Kommer alltid til å huske den dagen for nestegang det skjer noe lignende så er det vel brylupp, ehhhe;)

Vi har også tatt klassebilder, ble ikke fornøyd, igjen haha. På tembildet vårt så var vi sosser og bimboer så alle jentene endte med å gå med kjempemye pudder og brunkrem osv resten av dagen, nei vi tar ikke oss selv så høytidlige.  

Og så har stavhelga vært, somvanlig så var det iskaldt! Om dere husker så fortalte jeg dere om martnasopptoget? Vi kom på 3! Kjempe fornøyd, spessielt når vi fant ut hav vi skulle være ca en uke før. Tipp hva vi endte oppsom da.. Snøvit og den onde heksa! 

Utenom det så har jeg egentlig vært gangske sosial de siste helgene og ukene. overnatta borte nesten alle helgene og i går var jeg i bursdagen til Kristine, alt kjempe koselig.

Uten om dette så har det var VELDIG mye skole! Har vært så sykt stresset og lurtpå om jeg snart ikke orker mer, men det er 10 og jeg må holde ut for å få gode karakterer!

Btw: Headeren er midlertidig før jeg får fiksa det ordentlig.


 Hva har du gjort i det siste?

-Yngvild

Photo: Photoshoot del 1

Hei. Husker ikke sist vi blogga, men du vet.. Skole, skole og mer skole. Veldig mye stress i 10 i forhold til 8-9, tenkte jeg kunne skrive et innlegg om sånt senere.

Men for to uker siden så hadde jeg, Thale, Emilie, Kristine og Ingeborg en photoshoot hos Thale. Ble mange fine bilder av folk, men jeg har bare de av meg.

 Syns?

-Yngvild