juni 2012


New shoes

LOVE THEM!

Kjøpte de på Bianco forringe uke, ekstra bra ble det da var var 2 for 1 tok med meg et par svarte tøy sko også!

 

-Thale

Nyter sola!

Unnskyld for at det har blitt lite blogging i det siste, har masse på lur! Noen av grunnene er at det har vært sol, yngvild drar til Oxford i morgen, så tiden har vært prioritert til å være sammen med venner! I dag var vi nede ved et basseng ved campingen, kos! Yngvild og jeg har tilogmed fått litt farge!

 

-Thale

"Under oppussing"

Hei. Som dere ser så har vi akuratt skiftet design, men det er ikke helt ferdig. Vi mangler header, for vi vil ha noe mer "personlig" som sier litt om bloggen. Ja, det var vel egentlig dte jeg ville si.

Etter på stikker vi på Hunderfossen med noen folk, og kjenner jeg Thale rett så tar hu mange Ipod bilder.

Hunderfossen med bland annet disse vesnene som jeg fant i skogen for noen år tilbake, Hulder og alv ser døkk!

 

Å ska du idag?

-Yngvild

Stem på våre vesker!

Nå har vi begge to laget hværvår veske på nelly, og vi ble egentlig veldig fornøyde begge to. Sier ikke nei takk til at en av de havner i klesskapet nei. Så hvis dere kunne være noen engler å stemme på veskene våres så skal vi lese bloggen din, gi to komentarer og linke deg i neste innlegg. Det eneste du m¨gjøre er å stemme på begge veskene og så komentere at du har gjort det, Husk å legg igjen blogg adressa di.

 

 

 

Man ser desverre ikke hele nederste delen, men det er bere litt lengere frynser!

STEM HER

Takker på forhånd og kommenter når dere har stemt!

-Thale

 Cityhippie av Yngvild Løken

Nederste delen av frynsene har desverre gått bort på bildet.

Stem her

Takk på forhånd.

-Yngvild

 


Flink jente!

I dag har jeg vært flink jente og rydda (må si at det ikke var veldig mye å rydde), støvsuga og tørka støv på rommet mitt! Fiksa og ordnet det litt, satt inn nye ting osv.. Det ble veldig fint, og kanskje dere vi ha en romvideo?

 

 
Hva tenker dere?

-Thale

Justgirlythings #2

 

'Tumblr_m11kwcdply1r7769mo1_500_largeTumblr_m13fhz3kob1r7769mo1_500_largeTumblr_lxrlghcewj1r7769mo1_500_largeTumblr_lwswppacgu1r7769mo1_500_largeTumblr_m2jqndzjhr1r7769mo1_500_largeTumblr_lwvwpufybg1r7769mo1_500_largeTumblr_m1v3xcn5oc1r7769mo1_500_largeTumblr_lwvvb9mkrt1r7769mo1_500_largeTumblr_lws9987pnc1r7769mo1_500_largeTumblr_lymz0bhtil1r7769mo1_500_large

 

-Yngvild

 

Siste skoledag - gårsdagen

Som Yngvild har sagt før så var det siste skoledag for oss i går, det var en bra, trist, koselig dag.. Først på skolen til halv ett, så si hadet til de som gikk ut fra 10 klasse.. :( sykt trist.. Dro en bitteliten tur til Ingeborg til bussen til byen dro! Også klart klarte jeg og Yngvild å miste bussen når vi skulle hjem, haha så typisk oss :p Når vi endelig kom hjem så var det pizzakveld hos Ingeborg sammen med guttan og slik, veldig koselig og feire sommeren slik! Innkjøpene får dere se om ikke så lenge, hihi! :D

 Emilie og meg på skooolen!Emilie, meg og Marii!Haha, nesten ingen av de bildene ble noe bra :p Det er i allefall meg, Yngvild, Emilie og Mari!

 Tommel opp for sommerferie og pizzakveld med folk!


Tommel ned for at vi mista bussen :(

 

Nå kommer Yngvild og Ingeborg to my place snart, de skal sove over til i morgen, koos! Har sittet "barnevakt" for valpen vår i hele dga, skal det i morgen også, verdens fineste Iza! Kan lage et innlegg om henne litt senre tenkte jeg.

 

-Thale

 

 

Noe viktig å fortelle!

Hei.

Jeg har noe kjempe viktig å fortelle dere som dere sikkert ikke har hørt før.... For vet dere, det er faktisk SOMMERFERIE!!!! ÅÅÅ, gud denne sommeren skal vi hærlig. Skal kose meg max!

Dette er bare et kjempe kort innlegg for å ønske dere alle EN RIKTIG GOD SOMMER!

\\Photo: Thale\\ 

 

Så igjen, ha en riktig fin sommer!♥

- Yngvild

 


Goodbye "Drama", Hello " I just don't care aka summer ".

Hei.

Det som egentlig er herligst med sommeren utenom reiser og slik, er at du kan legge fra deg alt dramaet. Såklart jeg også er innblandet i drama fra tid til annen jeg å, hvem er ikke det? Men fy så lei jeg er av det, og de som holder det igang. Før så greide jeg, om ikke å starte det, å blade meg inn i nesten hva det skulle være, heldighvis så er det ikke sånn lenger. Til alle dere som er innblandet i drama, frivillig, eller ufrivillig, noen ganger er det best å bare vær "Care" til alt dramat. "Viktig" drama kan jeg tåle, for det skjønner jeg at faktisk kan være alvorlig, men sånn " fjortis drama" orker jeg ikke! Men folk må huske at nesten alt drama har flere sider.

Men av alle typer "drama" som jeg har vær borti så er helt klart jente drama det værste! Gad så kjett det er. Ingen kan stole på noen og alle går bak ryggen på folk, til og med bestevenner kan knapt stole på hværandre til tider. Hvorfor kunne ikke alle jenter være mer som de fleste gutter noen ganger? Istede for å være så falske og late som om alle er så gode venner samtidig som du sprer rykter om den personen, kunne ikke alle bare si akuratt det de mener hvis det er så ille, eller bare glemme det? Ja, noen ganger så er det flaut å være jente.

Stå for det du mener, og ikke la andre skape drama ut av det. Hev deg over det og stå på ditt! Ja, folk kan fort kalle deg en bitch for å stå på ditt, But I rather be a real bitch than a fake friend.

Men som sagt, dette er det du slipper å tenke på om sommeren, og kanskje har alt gått over til høsten.. Hvis ikke så må du kanskje bedømme om det virkleig er en kamp fu vil ta opp?

Så takk gud for at sommern er her, og ta ting litt som de kommer.

Keep your head held high!

Noen som er enig?

-Yngvild

 

 

Språkreise: Oxford

Hei. 

I et tidligere innlegg har jeg nevnt at jeg skal på språkreise til Oxford i sommer, så her kommer et innlegg med informasjon om akuratt det.

Jeg reiser den 29. juni fra gardemoen til London\Heatrow så tar jeg buss eller lignede inn til Oxford til Vertsfamilien min. Jeg reiser med STS. Jeg drar hjem den 19 juli. 

Jeg skal på "Intensive", altså den mest akademiske språkreisen.

Hele tiden så er jeg sammen med veninna mi, Amalie, som er fra Bergen. 

Under oppholdet så skal vi blandt annet inn til London+ at noen timer er det lærere fra Oxford University som har!!!

 

Så litt informasjon om Oxford: 

Oxford er en gammel universitets by med aner helt tilbake til middelalderen. Du har kanskje hørt om Oxford Univeristy? Omtrent den beste skolen i Europa, både presidenter, forfattere og skuespillere har gått på denne skolen. Oxford ligger ca 8 mil fra sentral London. Oxford er også en by der mange krim romaner\serier sin setting er lagt til.

Det er bare 9 dager til, og jeg gleder meg sykt!

Flere som skal på språkreise?

- Yngvild

Gammelt til nytt

Her i vår fant jeg igjen min mors gamle lærvesker! Likte de veldig godt, og gleden var stor da hun fortalte meg det at jeg kunne få dem. Jeg mener at hun fikk dem i sin konf, og nå er det jeg som skal konfirmere meg til høsten.. De er ikke så mye brukt, så det passer meg fint! Det eneste er at reima på den største skulle vært litt lenger.. Jeg har aldri vært en typisk "veskejente", men behovet har blitt større og større, og disse passet perfekt!

 

-Thale

Innkjøp fra Ski!Som dere sikkert vet, så var vi i Ski den 6-7 juni i forbinelse med elevbedrifta vår! Siden messa var på Ski Storsenter skulle man ikke se bort i fra at det ble litt shopping.. Ble ikke de store sakene, kjøpte også litt stæsj på en hobby butikk til noen kjeder og et lite prosjekt jeg har igang, kommer nok på bloggen, hehe. Siden det var 50% rabatt  på Bik Bok ble med handlet mest der, men det var laaange køer, puhh..

 Alt fra bikbok! En hvit luftig topp, som jeg har tenkt til å kanskje gjøre noe ekstra med, en vanlig jobbebukse, solbriller og en ring!

-Thale

 

1 Uke igjen.

Hei. Dere kan jo tippe hva jeg sikter til med overskrifta;) 

Sommerferien såklart!! Ååå som jeg gleder meg. Dette kommer til å bli den beste sommeren noensinne! Først så er det chillcamp med beste Ingeborg♥

normaltXD

Så skal jeg til Oxford på språkreise med beste Amalie!(kan lage et innlegg om det) Har vært i London to ganger før, men aldri Oxford.

London<3

SÅ skal jeg til Vikstalen med Amalie og famen hennes:D Oi, får håpe Amalie ikke er lei ta meg etter 4 ukerXD

HAHA, spennende bøkerXD

Så skal jeg på konfirmant leir med mange av go'jentan

Blandt annet dessa.

SÅ er det Bursdagen min :D

 

 

 

JA, det var min sommer, og jeg gleder meg sykt!

 

Hva skal du i sommer?

Skal du på konfermant leir?

Chillcamp noen?

Υ

Gleder i livet.

Hei, alle kjære lesere! Jeg vet at det er sent, men jeg greier ikke sove, rett og slett fordi jeg er så glad! Det skjedde noe som jeg egentlig ikke hadde venta, og egentlig begynte å miste håpet på, og det gjorde meg så glad! Så begynte jeg å tenke på hvor bra jeg egentlig har det, Jeg har venner og familie som jeg elsker, jeg lever her, i Norge, uten noen vanskligheter, det er viktig å tenke hvor heldig jeg er for at jeg er født akuratt her og i akuratt den familien, akuratt den året. Det er kjempe viktig å ikke fokusere på det positive, for det negative finner du altids, men ikke la det holde deg nede! Si til deg selv at " Du er perfekt akuratt slik du er, og du er noen grunn til å smilie". Så når du er på bånn, tenk på alt det positive i livet ditt, både de store og de små!

10 grunner til at jeg rett og slett er kjempe glad nå!

1. Jeg har venner som jeg er kjempe glad i, og skulle ønske jeg var flinkere til å fortelle dem det!

Tror jeg har nevnt før at Thale er bonde?XD

 

(intern humor)<3

SÅ gald i dere+ fler!

3. Det er sommer!! Og bare en uke til sommerferien!<3

Img1470488067_large

3. At jeg endelig har greide å putte ting bak meg.

Those-who-live-in-the-past-limit-their-future_large

4. At jeg har det så bra! At det er så sykt mange som ikke har det så bra som det du har er viktig og ikke glemme, vær takknemlig for det du har.

Tumblr_m5n5l4lnk71qitvdso1_400_large

5. At det på få dager har gått opp for meg mange ting som jeg aldri glemmer.

Tumblr_m21jmczxi41qitvdso1_400_large

6. At jeg har skjønt at ting faktisk vil ordne seg hvis man har litt tolmodighet.

5819677eb4d411e1ab011231381052c0_7_large

7. At hardt arbeid har lønt seg oppgjennom årene.

Insp7_large8

8. "En latter forlenger livet" Ledd kjempe mye i det siste.

4

9. Skjønt at ting skjer for en grunn, og at du ikke kan sitte å vente på at noen skal gjøre ting for deg, du må tilslutt gjøre noe med dte selv.

Picsart_1339504252499_large

10. Skjønt at alt er perfekt nå, og det som ikke er bra ikke kan gjøres noe med.

"Det er ikke alltid like lett å være prinsesse"

Så ja, livet er perfekt sånn det er akuratt nå!

Så mine beste råd:

1.Tenk alltid på det positive i livet, og ikke la det negative holde deg nede. For enten så kan du gjøre noe med det negative, eller så må du legge det bak deg og ikke ta det opp igjen.

2. Det er DU som bestemmer hva du gjør med livet ditt, ikke sitt å synes synd på deg når noen hadde gjort hva som helst for å ha ditt liv. 

3. Greit at du har noen dager\månder nede, og ja i livet møter du på motgang, men det er du som bestemmer hva slags holdning du møter probleme med, livet venter ikke.

4. Husk å vær mye med venner og familie, og si til dem hvor glad du er i dem.

 

Noen fler som er kjempe glad idag?

:D

Υ

 

Bursdagshelga!+ Prinsesse da

Hei. Nå har jeg akuratt kommet hjem fra bursdagen til meg og Thale. Kjempe koselig med herlige folk. Egentlig så har ikke jeg bursdag før 13. August og Thale har den 20. April. I morgen så blir det Mari sin bursdag, så jeg kan offesielt kalle dette en bursdags helg. Bilder kommer i et senere innlegg.

Uten om det så har jeg jobbet på Huderfossen familiepark i en uke nå i forbindelse med PRYO uke( Noe skole greier) Yey, prinsesse for en uke, jobba i slottet. 

Haha, synes ordet prinsesse har blitt koblet opp til meg ganke mange ganger i det siste... Helt tilfeldig at jeg gikk med krone hele bursdagen. Mangler bare en prins nå såXD You know what they say, Act like Princess, Think like a boss.

Ingeborg, Hanneb( Hanne Berit), Emilie og meg på bursdagen til Kristine.

Tumblr_lbplih1fb01qdwkyjo1_400_large

My Heros as a child.

Noen som har vært på Hunderfossen?

Du skal i helga?

Υ

 

Quote.

«It doesn?t matter when you joined

the game,

if you know how

to play»

 

 

 

Hvordan tolker du dette?

Υ

 

10 ting jeg irriterer meg veldig over.

Hei. Er egentlig i dritt humør så her kommer 10 ting jeg irriterer meg noe syykt over. Og jepp jeg gjør mye av det jeg å.

1. Når folk skal begynne å ditche så!! ååå, det irriterer meg noe så SYKT..

2. At alt teknologisk klikker når det er i nærheten av megXD

3. Når folk ikke kan innrømme at de er sure..

4. "To fake a smile"

5. Å kjede meeeg.

6. Folk som tror de er så sykt mye bedre en andre.

7. at folk bare driter i alt og alle.

8. Når jeg ikke får hørt mer på spotify

9. Irriterende småttiser som tror de er så kule.

10. Internett.

Jeg kan si en enkel ting om sinnet mitt: Jeg er ikke ordentlig sint før jeg smilerXD

Hehe, dårlig humør sa du?

 

Noe du irriterer deg over akuratt nå?

Υ

Outfit - Nicki Minaj konsert!

Som dere helt sikkert har fått med dere, så var vi på Nicki Minaj konsert i oslo i går! Helt sjukt! Men her er antrekket jeg hadde på, men jeg var såpass smart at jeg la igjen vaska, solbrillene og jakka i bilen, sååå glad for at jeg gjorde det!!

 

Olajakke- Only T-skjorte- Nelly Solbriller- Bikbok Armbånd- Nelly Bukse- Cubus Skinnveske- Mor sin
Om ikke mange minutter så kommer Yngvild, det blir nok koselig!

 

-Thale  

Nicki minaj!!

Hei.

I går kl to ell no kom Thale,Ima, Kristine og jeg tilbake fra råeste opplevelsen! Nemelig Nicki Minaj konsert. Det var helt sinsykt rått!! Helt klart en opplevelse for livet. Vi var også med Ingeborg, Emilie og idun når vi kom frem.

I førstninga når vi kom dit så endte vi opp inni den store klynga ved scena, herregud som de pressa. Endte tilslutt med at det bare var Ima og jeg som holdtut inni mengden. Vi sto i en time som sill i tønne nesten uten kald luft. Men det gikk heldighvis bra, og vi måtte ikke gå ut som resten. Rrett før konserten starta så fant vi også Emilie og Idun inni folkemengden. Presset slutta når konserten starta og alle var for opptatte med å synge\skrike av full hals. 

Så altså: Pressa, nesten ikke luft, klaus, drit varmt, inegen stemme, ingen hørsel, ikke noe vann: var det verdt det?... JAAAA!!!! Det var helt klart verdt det!

Så søt!

Råeste bildet! (begge tatt av ima)

 

Var du på konserten?

Hva synes du om Nicki?

Υ

 

TonightI kveld blir det Nicki Minaj konsert! Fy som jeg gleder meg, det blir bra! Begynner dere å bli litt lei av mobil/IPod bilder? Vel, skal prøve å skjerpe meg, men orker liksom ikke å dra med meg speilrefleksen overalt heller.. blir bedre nå, håper jeg ;)

 

-Thale

 

 

Home from Ski!

Turen til Ski i forhold til elevbedrifta var bra! Messa gikk okei, ble ikke nor priser ellerno men det er en fin erfaring å ta med seg videre! Ble ikke så mye bilder da men..Det ble en ganske sen kveld, tungt å stå opp kl sju om morgenen da, haha. Men det gikk, men selvfølgelig noe av det beste var jo at vi fikk tid til å shoppe! Ble ikke så veldig mye, men det ble  mest noen ting som jeg skal ha et lite prosjekt med, hvis dere skjønner ;) Noen kjeder, shortser osv, kommer nok litt på bloggen hvis dere er interessert?

 Meg og Yngvild på hotelrommet!

Fruktsalat og is til dessert i dag!

 

-Thale

 

Next stop ski!!

Japp, dagen er her, i dag drar vi til ski med gruppa mi og guttan. Gleder meg egentlig sykt, blir sikkert kjempe koselig. Vi tar toget fra stasjonen kl 18.30 og er på ski ca 21. og no. Gøy ¨å kjøre tog da.

Det værste som kan skje er vel egentlig at Thale blir aaalt for hyper/overtrøtt, jeg lover døkk DET er ille! ku kan være kjempe hyper i flere timer i strekk, men det er litt artig da.

Men nå må jeg pakke, blogges.

Så idag var det pån igjen med baking.

I say hello

(Skrevet 03.06, Publisert 04.06)  

Hei og hopp!

Lenge siden sist må jeg si (3 uker!!!!!!!) , har virkelig ikke hatt tid eller ork, haha... Mye av de grunnene Yngvild har nevnt før på bloggen, eb, skole, ja det er det som har tatt mest tid.

Uansett denne helga var jeg på turnstevne på Dokka! Kjempe koselig, selvom det ble litt lite søvn på oss. Lørdagen hadde vi oppvisning i sentrum og på kvelden gikk folka på italiensk rasturant! Etter å ha hatt det veldig koselig og morsomt så møtte vi på noen "innfødte" (unskyld hvis jeg sier feil, ehe)  og de var super koselige, og jeg er veldig glad for at vi ble kjent med dere fem!

 

I dag har vært en trøtt dag, i ogmed at noen absolutt skulle bråke kl 4 på morgenen på klasserommet vi sov i.. Men dagen har vært bra med oppvisning  i hallen, morro! Fikk forresten 8 års plankett også, veldig fornøyd!

 

Spiller UNO i autioriumet (ellerno..) på skolen vi sov på!

 

My cards!!

 

8. årsplanketten!! (ja, alle bildene er fra instagram!)

 

Blogges (forhåpentligvis om ikke lenge)

-Thale


 

 

Quotes: Life.

♣ Have a good life, I'm done trying to be in it.

♣ Don't judge me by my past, I don't live there anymore.

♣ In life you are gonna be hurt, you just have to figure out whos worth the pain.

♣ People change, things go wrong, Shit happens, but remember life goes on.

♣ Everything in life is temporary so if thing go well enyoy it cause it woun't last forever, And if things go bad, dont worry cause it woun't last forever either.

♣ Don't take life so seriosely, nobody has survived it.

♣ You don't cry because you are week, you cry because you have been strong fore too long.

♣ Somtimes you just need somone to tell you that everyting is gonna be alright.

♣ When all is hopeless all you can do is pray, when praying dosen't help all you can do is hope, hope that every thing will be like it used to, even when you know it never will.

♣ Disney princess has tought me two things. 

One: There will always be a bitch that will do anything to bring you down.

Two: choose the right friends and you will get your "happley ever after".

Syns?

Υ

"You know you love me, XOXO Gossip girl"

Hei. Tenkte jeg kunne fortelle litt om noe stor opptar store deler av hverdagen min, nemelig tv-serier. Hehe jeg er helt avhengig av dem. 

En liste over serier jeg ser på:

Tumblr_lqc0nqif301r23lj7o1_500_large

Gossip Girl.

Aocswu6ciaeirdq_large

Pretty little liars.

296815_232777136777788_168914433164059_523585_1875031390_n_large

once upon a time.

Tumblr_m38p1jowyp1rumdbao1_400_large

one tree hill

Medium_foto_57461710444314748754_large

The vampire diaries.

 

Jeg ser på flere å, men kom ikke på dem i farta.

The-secret-circle-series-premiere-the-cw_large

Akuratt nå ser jeg på The secret circle.

Noen som ser på disse seriene?

Noen serier å anbefale?

Υ