april 2012


Meg ja.

Jeg så at i et innlegg under her så har Thale sagt at jeg ville presantere meg selv, da får jeg vel gjøre det da.

 

Jeg er ei jente på 14, snart 15 år fra Øyer. Jeg liker å ri, og ELSKER å spille teater. Jeg har kjent Thale siden 1. klasse og går fremdeles i samme klasse som hu. Jeg elsker å være med venner, og hvis jeg først er i godt humør, så skal det litt til før det forandrer seg, ehh samme motsat også. Det er sansynlighvis jeg som skriver Inlegg om litt mer ehh følelsesladde innlegg. jeg er også ofte veldig useriøs, så ikke ta alt jeg skriver så seriøst, med mindre det er et seriøst innlegg.

Vet ikke helt hva mer jeg skal si, Dere finner nok ut mer etterhvært.

¥

Welcom.

Hei. Meget passende overskrift som favner alt dette innlegget skal handle om.... og det var så mye vi har tenkt å skrive om ting vi lærer på skolen. Men altså, velkomen til vår blogg, Altså meg, Yngvild, og min verre halvdel, Thale. Grunnen til at vi starter blogg ( igjen) er veldig enkel, jeg og Thale var på shopping idag og når vi gikk ut Cubus inngangs døra så sier bare thale" Yngvild! vi MÅ starte blogg igjen!" Og som den gode vennen jeg er så ble jeg såklart med på det.

 

Men for å ta det litt mer seriøst. Vi er to jevngamle jenter fra ei bygd ikke langt fra lillehammer. Vi liker begge å ri og teater, forskjellen er at jeg ELSKER å spille teater og Thale ELSKER å ri, hu har jo egen hest og da så. Vi kommer til å blogge om det meste, men vi gidder ikke å blogge om hva vi spiste til middag eller hvilke fag vi hadde på skolen, hvem vil vel lese om det?

 

Men uansett, velkomen til vår blogg og vi håper at du leser den igjen.

haha, dette er et bilde av meg og thale fra opptoget i fjord.

Dette er Thale i sin typiske klesstilXD

og dette er min

 

 

Okei, begge bildene er fra Grease forestillinga som var for en uke sia, og er helt klart ikke sånn vi går kledd.

Sånn ser jeg ut.

Og dette er Thale( Dette bildet er tatt før en forestilling, derfor mye sminke)

 

So stay tuned.

¥

 

Ny Blogg!

Heihei!

Nå har vi bestemt oss for å starte en blogg sammen igjen, og håper på at det blir litt bedre enn den vi startet sammen i fjor.. Vi skal prøve å oppdatere så ofte som mulig :)

 

Jeg heter Thale, er 15 år og jeg er veldig glad i å ta bilder, så det blir nok litt av det! Jeg bruker speilreflekskameraet Nikon 3100D og er veldig fornøyd med det! Jeg vil komme til å blogge litt om min hverdag, men også litt om andre ting, forhåpentligvis.

 

Den andre bloggeren er Yngvild, jeg vil tro at hun kommer til å presentere seg selv i et senere innlegg, så det er bare å vente å se!

 

Dette var oss i dag!

 


Blogges

Thale

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)