Hverdag


What have we been up to?

Hei!

Siden det er så lenge siden vi har kommet med en oppdatering så det har skjedd en del. Rett etter siste innlegg så ble vi jo konfirmert, kjempe koslig dag med fine taler og hyggelige folk. Kommer alltid til å huske den dagen for nestegang det skjer noe lignende så er det vel brylupp, ehhhe;)

Vi har også tatt klassebilder, ble ikke fornøyd, igjen haha. På tembildet vårt så var vi sosser og bimboer så alle jentene endte med å gå med kjempemye pudder og brunkrem osv resten av dagen, nei vi tar ikke oss selv så høytidlige.  

Og så har stavhelga vært, somvanlig så var det iskaldt! Om dere husker så fortalte jeg dere om martnasopptoget? Vi kom på 3! Kjempe fornøyd, spessielt når vi fant ut hav vi skulle være ca en uke før. Tipp hva vi endte oppsom da.. Snøvit og den onde heksa! 

Utenom det så har jeg egentlig vært gangske sosial de siste helgene og ukene. overnatta borte nesten alle helgene og i går var jeg i bursdagen til Kristine, alt kjempe koselig.

Uten om dette så har det var VELDIG mye skole! Har vært så sykt stresset og lurtpå om jeg snart ikke orker mer, men det er 10 og jeg må holde ut for å få gode karakterer!

Btw: Headeren er midlertidig før jeg får fiksa det ordentlig.


 Hva har du gjort i det siste?

-Yngvild

Hvem hadde trodd at det er så vanskelig å steke pøsher?

Haha, ikke jeg værtfall. Men av alle mat ting det går ann å faile på så greier jeg ikke koke pøsher? Ja jeg er litt oppgitt over meg selv nå.

Og takk for at du tokk deg tid til å lese noe så random og uintressant.

 

Men jo, nå sitter jeg hos Emilie, og siden hun måtte dusje så loner jeg i sofaen hennes med fri tilgang til facen og skypen hennes! Smart Emilie!

Dette her må ha vært den chilleste dagen på lenge, kaker, pøsher og colaaa. Der har du meg, sunn som alltid.

(siden jeg ikke har mine egne bilder)

 

 

Hva har du gjort i dag?

-Yngvild

Hemmat fra kofermasjon.

Eller som jeg ville sagt det " Hjemme igjen etter konfermasjonene" Hehe, ikke noe dialekt å meg nei. 

I dag har vi vært på to konfermasjoner, en på fåvang og en på fjellet i Øyer. Gald vi rakk begge da. Først var vi i Emilie sin, Kjempe koselig med god mat og kaker. Og wihu Jeg fikk tatt bildet til fotooppgava mi. 

Også tokk vi bilder, og de tipper jeg Emilie legger ut i morra på sin blogg her.

 

Etter at vi hadde vært hos Emilie så dro vi til Hanne berit sin konf. Kjempe koslig der og med kjeeeeempe gode kaker. Spiste så mye tilsammen at jeg ikke greier å forestille meg at jeg noen gang skal bli sulten igjen.

 
Så alt i alt en kjempe fin dag med kakeeer, namnam

 

Hva har du gjort i dag?

 

-Yngvild

Så teit at det blir drit artig.

Hellu.

Nå har vi akuratt kommet hjem fra kino med Ingeborg og Mari. Dere har vel sikkert fått med dere at Tina og Betina hadde permiære idag? Og den var vi å så. HERREGUD er alt jeg har å si. Så sjukt lættis film er det ikke mange av. Det ble så teit at det ble drit artig. Men når det er sagt så passer nokk ikke denne filmen for alle aldere. Du skal nokk helst være 12-17 års alderen. Men jeg er jo, det så perfekt for meg.

Selv om hele filmen var sykt lættis så merket jeg at visse momenter de bruker i filmen kan man fort kjenne igjen i nærmiljøet også. Og jeg kjente igjen noen av "karakterene" blandt folk jeg kjenner. Filmen har jo selvsagt overdriv til de grader da.

 

Røde lepper ja. Red lips kiss the best er det noe som heterXD

 

Jeg annbefaler filmen om du vil se en skikkelig lættis film! Jeg storkoste meg og lo mye.

 

Har du sett Tina og Betina?

Hva har du gjort i dag?

 

-Yngvild

Dagen i dag.

Dagen I dag har egentlig vært ganske morsom, bedre en de fleste onsdager som pleier å være kjempe kjedlige. Joda vi hadde kjempe mange kjedelige fag på skolen, men skoledagen blir jo fort mer intresant når du vakler rundt på sko med 13 cm hæl. Haha, endte med at jeg gikk ut uten sko for noen lånte dem.
Men nokk om det. Etter skolen så dro jeg til Emilie. Kjempe koselig, spess når hun skal skremme meg vært sekund. 

Ellers nå så hadde jeg tenkt å se på footloos.

 

Hva har du gjort i dag?

 

-Yngvild

 

God morning rainy day

Da er det morgen igjen, med regn.. Begynner å blir ganske lei av det nå., selvom det har vært ganske fint vær de siste dagene. I natt har vi sovet over til Emilie, kos! Nå tror jeg at vi skal stå opp, hehe, siden vi skal pakke til Kragerø. men vi er egentlig bare trøtte nå, og da blir det ikke så veldig bra sammenheng i teksten kan man si.. Og Yngvild og Emilie er barnslige å tegner på hværandre med sminke...jaja

 

-Thale

"Under oppussing"

Hei. Som dere ser så har vi akuratt skiftet design, men det er ikke helt ferdig. Vi mangler header, for vi vil ha noe mer "personlig" som sier litt om bloggen. Ja, det var vel egentlig dte jeg ville si.

Etter på stikker vi på Hunderfossen med noen folk, og kjenner jeg Thale rett så tar hu mange Ipod bilder.

Hunderfossen med bland annet disse vesnene som jeg fant i skogen for noen år tilbake, Hulder og alv ser døkk!

 

Å ska du idag?

-Yngvild

Bursdagshelga!+ Prinsesse da

Hei. Nå har jeg akuratt kommet hjem fra bursdagen til meg og Thale. Kjempe koselig med herlige folk. Egentlig så har ikke jeg bursdag før 13. August og Thale har den 20. April. I morgen så blir det Mari sin bursdag, så jeg kan offesielt kalle dette en bursdags helg. Bilder kommer i et senere innlegg.

Uten om det så har jeg jobbet på Huderfossen familiepark i en uke nå i forbindelse med PRYO uke( Noe skole greier) Yey, prinsesse for en uke, jobba i slottet. 

Haha, synes ordet prinsesse har blitt koblet opp til meg ganke mange ganger i det siste... Helt tilfeldig at jeg gikk med krone hele bursdagen. Mangler bare en prins nå såXD You know what they say, Act like Princess, Think like a boss.

Ingeborg, Hanneb( Hanne Berit), Emilie og meg på bursdagen til Kristine.

Tumblr_lbplih1fb01qdwkyjo1_400_large

My Heros as a child.

Noen som har vært på Hunderfossen?

Du skal i helga?

Υ

 

Next stop ski!!

Japp, dagen er her, i dag drar vi til ski med gruppa mi og guttan. Gleder meg egentlig sykt, blir sikkert kjempe koselig. Vi tar toget fra stasjonen kl 18.30 og er på ski ca 21. og no. Gøy ¨å kjøre tog da.

Det værste som kan skje er vel egentlig at Thale blir aaalt for hyper/overtrøtt, jeg lover døkk DET er ille! ku kan være kjempe hyper i flere timer i strekk, men det er litt artig da.

Men nå må jeg pakke, blogges.

Så idag var det pån igjen med baking.

Ski here we come! ( neste uke)

Hei. Lenge siden sist.

Men altså jeg fortalte at vi hadde elevbedrift på skolen, men jeg tror ikke jeg fortalte at de beste gruppa( I våres tilfelle, gruppene) vinner en tur til Ski for å delta på en messe med bedrifta. Og vi vant! Ble kjempe overraske og glad for alle bedriftene hadde gjort det kjempe bra. Men heldige vi vant, sammen med fotball gruppa så nå skal vi til ski neste uke. All credz til medlemmene i bedriften min som sto på alle som en i en hel uke. Blir sikkert kjempe fint, reise med Thale, Ingeborg, Hanneb, Kristine og Annca blir sikkert kjempe gøy.

Jeg og thale var mest glad for to ting, 

En: Vi skal kjøre tog!! hehe, Thale har en greie med tog...

To: Det var gratis nett på hotellet, Så da kan vi sikkert blogge litt. Reddet!

Kjenner at jeg begynner å glede meg nå ja.

Hehe, Thale liker ikke dette bildet så godt... Hun mener at "Det viser ikke det gode sammholdet i gruppen at du og Ingeborg er lonere". Sorry Thale, Vi er lonere fordi vi er awsome!

Ellers idag så hadde vi fotballturnering på skolen, Og 9a\9b vant, både guttan og jentan, yay. Kjempegøy med noe annet en vanlig skole hehe. 

Flere som skal på messe?

Υ

Bonjour

Hei.

Ja vi vet vi ikke har blogga på lenge, men vi har hatt elevbedrift og så var det sol. Jeg regna på det, og vi har jobba i over 50 timer denne uka... mye ja. Og den tida vi ikke jobba så var jeg ute og sola meg.

Å, jeg ELSKER sol!!

Men idag så gikk dagen til soling og " Once upon a time", Drit bra serie.

Hehe, kort og meningsløst innlegg, men Emilie kjefta på meg for at vi ikke hadde blogga.

Ingeborg♥

Flere som har sola seg i det siste?

Υ

Genial ide!

Hei.

ja vi vet, lenge siden vi har blogga, men vi har ikke hatt tid... elevbedrifta tar all tida vår fortida! Thale skal få skrive et mer utfyllende innlegg om det senere fordi da får dere med bilder.


Ja altså til overskrifta. Jeg og Thale har somvanlig en eller flere geniale( ikke så smarte) ideer, og nå kom vi på en ny en. Våres ide var (trommevirvell) å kjøre raktor til skolen i 10! Altså ikk en vanlig traktor, men en rosa traktor med paljetter! Tenk så kult da, komme på skolen i rosa traktor med høyhælte sko og skjørt. Haha lurer på hva folk hadde sagt daXD Men somvanlig så har vi planer som er litt "over the top"...

Men hvis noen vil gi oss en traktor som vi kan male så bare si ifraXD

(fant bilde på google)

 

Btw idag var det siste teater øving for i år, trist...

Har du noen "geniale" ideer som mest sansynlig aldri vil skje?

Υ

 

My style

Tumblr_llj4jtkejg1qjnt7yo1_500_large

 

Tenker vi snart begynner med outfit bilder, men ikke ennå... formye å gjøre, slutten av mai så kanskje :)

¥

Beskriv din stil?

Tentamen i morrååå daa.

Ja som overskriften er det mest spennende som skjer fortida er at vi har engelsk tentamen i morra wiii, not! Eller det er egentlig ikke så ille.. Og etter det så er det opp til tretten på teater, YES! Ja som sagt så elsker jeg å spille teater, så jeg ser fram til vær øving selv om det er leenge til neste forestilling.

Uten om det så kan jeg meddele at både Ingeborg og Even greide seg fint på camp refugee, og ingen av dem hadde blitt borteXD Ja for Ingeborg gikk det litt MER en fint ;)

Men uansett, tilbake til pugginga.

(Ingeborg)

Blogges.

¥

GAD så kjett!

Ja det er faktisk kjett å være syk, spessielt når du for engangs skyld VILLE gå på skolen. Men siden jeg ikke tror dere vil høre mer om hvordan det er å være slapp og sliten, så kan jeg heller fortelle dere litt om gårsdagen. Stakkars Thale som må sitte helt alene bakerst i kasserommet fordi verken Emilie eller jeg er på skolen.

 

Gårsdagen var faktisk veldig morsom, selv om vi var på skolen. Det var jo så fint vær, så Thale, Emilie og jeg bestemte oss for å spise ute og sitte ute i friminuttene... Helt til det kom en Humle... Og Thale fikk panikk... 

 

Og så har jeg en dårlig nyhet.. Thale, Ingeborg og jeg strøk i Kust og håndtverk og må gå i klasse med 8. klassinger resten av året... Og dette er våres reaksjoner på det:

 

Tumblr_l3jxa75ze31qzmjc1o1_500_large

Okeei, Not. VI bare måtte ordne noe til elevbedrifta våres og så var 8 der.

But hey, it was kind of a good day afterall.

 

Flere som er hjemme fra skolen ell?

¥

 

Spring-Girls

 I matfri så bestemte jeg, Yngvild og Emilie oss for å sitte ute å spise siden det var så fint vær ute! Hadde det bare ikke vært for alle biene :( Det var en som seriøst fulgte etter oss når vi LØP rundt på fotballbana, haha, må ha vært morsomt å sett på, ehe... Vi så sikkert ut som en loner-gjeng der vi satt, menmen koselig var det i allefall helt til den bia kom for andre gang... Bildene er av dårlig jvalitet, siden de ble tatt med IPoden min.

 

Emilie er sånn skikkelig kul daa ♥

 

 

 

Blogges

Thale

 

 

 

 

Ja, jeg tror det er sommer.

Hei alle sammen. Siden det er 1. mai så har vi jo fri fra skolen, noe som er sykt digg+ at det er varmt. Jeg har nå alt tatt på meg sommer klærne og er helt klar hvis det hadde vært sommerferie i morra. Men akk nei, det er fremdeles mye skole igjen. Men for 9. trinn så er det så mye som skjer på våren at det kommer til å gå fort. Og så den 9. Juni så skal Thale, Ingeborg, Ima, Kristine og jeg på Nicki minaj Konsert i Oslo!! En uke etter at sommerferien starter så skal jeg til Oxford på språkreise i 3 uker, gleder meg sykt til begge deler! Men før vi kommer så langt så er det jo tenatamner og elevbedrifter som egentlig ikke er så ille.

Vel altså, som dere hører så er jeg sykt klar for sommer akuratt nå!

Tok bare bildet fra Thale sin face. Nam<3

Tnåå, se så søte hunder.

 

 

Hva gleder du deg mest til?

¥

 

Meg ja.

Jeg så at i et innlegg under her så har Thale sagt at jeg ville presantere meg selv, da får jeg vel gjøre det da.

 

Jeg er ei jente på 14, snart 15 år fra Øyer. Jeg liker å ri, og ELSKER å spille teater. Jeg har kjent Thale siden 1. klasse og går fremdeles i samme klasse som hu. Jeg elsker å være med venner, og hvis jeg først er i godt humør, så skal det litt til før det forandrer seg, ehh samme motsat også. Det er sansynlighvis jeg som skriver Inlegg om litt mer ehh følelsesladde innlegg. jeg er også ofte veldig useriøs, så ikke ta alt jeg skriver så seriøst, med mindre det er et seriøst innlegg.

Vet ikke helt hva mer jeg skal si, Dere finner nok ut mer etterhvært.

¥

Welcom.

Hei. Meget passende overskrift som favner alt dette innlegget skal handle om.... og det var så mye vi har tenkt å skrive om ting vi lærer på skolen. Men altså, velkomen til vår blogg, Altså meg, Yngvild, og min verre halvdel, Thale. Grunnen til at vi starter blogg ( igjen) er veldig enkel, jeg og Thale var på shopping idag og når vi gikk ut Cubus inngangs døra så sier bare thale" Yngvild! vi MÅ starte blogg igjen!" Og som den gode vennen jeg er så ble jeg såklart med på det.

 

Men for å ta det litt mer seriøst. Vi er to jevngamle jenter fra ei bygd ikke langt fra lillehammer. Vi liker begge å ri og teater, forskjellen er at jeg ELSKER å spille teater og Thale ELSKER å ri, hu har jo egen hest og da så. Vi kommer til å blogge om det meste, men vi gidder ikke å blogge om hva vi spiste til middag eller hvilke fag vi hadde på skolen, hvem vil vel lese om det?

 

Men uansett, velkomen til vår blogg og vi håper at du leser den igjen.

haha, dette er et bilde av meg og thale fra opptoget i fjord.

Dette er Thale i sin typiske klesstilXD

og dette er min

 

 

Okei, begge bildene er fra Grease forestillinga som var for en uke sia, og er helt klart ikke sånn vi går kledd.

Sånn ser jeg ut.

Og dette er Thale( Dette bildet er tatt før en forestilling, derfor mye sminke)

 

So stay tuned.

¥