Blogg


Ta meg med hit?

ååå, holder nesten ikke ut å se på bilder fra Maldivene. Hadde ikke akuratt gjort noe å slippe vekk fra kalde Norge for en stund.

 

 

Sol, varme, bading, null stress, null bekymringer og null skole, DET hadde vært drømmen det!

 

Noen flere som fikk lyst til å dra?

-y

 

Its Winter
-Thale

 

Nyttår!

 

Winter 

Sunset - RhodosHeihei! Har vært dårlig med blogging de siste ukene, men mest fordi jeg har vært i Rhodos og har hatt så mye annet å holde på med.. Jeg kommer til å legge ut bilder derfra, og har de i forskjellige serier. Den første kommer nå og er fra den andre dagen.
-Thale

 

 

Konfirmantdagen

Kl 10 blir jeg og Yngvild konfirmert! Var å feira Yngvild sin i går, kjempe koselig! Kameraet blir med i dag, så det blir bilder!

Cupcakene og litt av bordet!

-Thale

Drar på konfirmasjon!

I dag skal de på Tretten konfirmeres, så gratulerer til alle dere! Vi skal også på to konfirmasjondsfester i dag! Tror nok at dette kommer til å bli en fin dag!

 

å jada, crap kvalitet på bildet, måtte bare slenge med et, siden jeg må stikke i dusjen, haha.

 

-Hva skal dere i dag?

-Thale

 

favorite neckless

 Det er absolutt dette! ELSKER det! Passer til det meste, og er perfekt for å piffe opp et ellers "ordinert" antrekk. Kjøpte det på salg for 33 kr (!!!!) på Bikbok (3 for 100 kr ting, kosta opprinnelig 200,-). Nå drar vi snart ned på Tabern, haha! Blir nok koselig det da!

 

-Thale(Kvaliteten ble sånn passe på bildene, siden jeg ikke hadde den linsa som passet best til sånne bilder.)

Outfit 12.09.12

Rakk ikke å blogge i går, så da slenger jeg med gårsdagens outfit likevel! Dagen i dag har vært ganske grei, hadde gloseprøve i tysk tror det gikk ganske bra! I morgen blir det å handle inn det siste til konfen og mest sansynlig noe sosialt etter på! Blir nok bra!

 Genser- cubus // bukse - cubus // olajakke - only // smykke - Bikbok // Hadde også på meg noen vinrøde converse //

 

Det ble bilder inne i speil denne gang, siden det var så ufyselig vær ute, haha!  

 

Vil dere ha flere sånne innlegg på bloggen?

-Thale

 

 

 

When I wake up tomorrow I wish..

At når jeg våkner å ser ut av vinduet så er bakken helt hvit, og dekket av snø! Ååå, jeg bare elsker når den første snøen faller. Jeg blir så godt humør når det skjer for da er det ikke så lenge til jul. For å si det sånn da, når den første snøen faller så begynner jeg med julegaver, planlegging osv, selvom den første snøen falt i September. Det eneste jeg ikke liker er når det snør, og så blir det varmt igjen, men hvem liker vel gjørmete bakke og skittne klær? 

Dette<3

eller

Dette :\

 

Så jeg er skikkelig klar for kladet vær og varme klær, er du?

 

Flere som gleder seg til snøen faller?

Eller vil du helst at sommeren skal komme tilbake?

 

-Yngvild

 

A straw in the windSpise kveldsmat next!

-Thale

Look into my eyes, and see what you found

//Skrevet i går// 


Rett og slett chilledag! Godt å bare slappe av en dag! menmen, i morgen skal vi i kirka på overhøring og fotografering! Da blir det på med bunaden og stasen, men i tilegg til det skal jeg og Yngvild + noen andre lese høyt litt fra bibelen.. Håper at det går bra, siden det mest sansynlig ganske fult i kirka, haha, wish me good luck!

 
Bildet er fra fotoshoten i Oslo i Sommer!

-Thale

Kjerringråd\\ Hår.

Hei.

 

Er det fler som meg som bare elsker kjerring råd? Jeg gjør i hværtfall da, og i stad så søkte jeg litt rundt på det og fant ganske mange. Tenkte jeg kunne dele de med dere gjennom et par innlegg.

 

NB. Jeg har ikke testet disse rådene, bare fant dem på en side.

Hår

1. Brunettetips: Forsterk brunfargen ved å helle to kopper avkjølt, sterk espresso over håret. La det virke en halvtimes tid.

2. Blondinetips: Frisk opp fargen ved å gni håret inn med saften av et par sitroner, og gå ut i solen. Men vær forsiktig med hodebunnen.

3. Brusete hår: Bruk rikelig med balsam når du vasker håret. Det gjør håret litt tungt og mindre brusete.

4.Tørt hår: Vask og skyll håret som vanlig. Mos en avokado og masser massen inn i håret. La virke i 5?10 minutter. Skyll godt til slutt. Oljen i avokadoen vil gi fuktighet til håret.

5. Fett hår: Forsøk å masser håret med en blanding av to teskjeer sitronsaft og 2 1/2 dl vann. Vask som vanlig etter ti minutter.

6. Glans: Avslutt alltid hårvasken ved å skylle håret med kaldt vann. Da lukker skjellene seg på hårstråene, og håret ser mer glansfullt ut. Kamillete i siste hårskyll skal også gi blankt hår, spesielt hvis du er blond.

7. Langvarig hold: For at frisyren skal holde seg lengst mulig, er det smart først å føne håret med varmluft og avslutte med kaldluft.

8. Tørr hodebunn: Gni inn hodebunnen med olivenolje samtidig som du gir deg selv en god hodebunnsmassasje. La oljen sitte i 30?60 minutter før den skylles ut med lunkent vann. Ikke bruk for varmt vann ? da kan det bli vanskelig å få ut oljen.

 

 

Hva synes du om kjerringråd?

Har du prøvd noen av disse?


New converse

 Elsker elsker, de "nye" conversene jeg kjøpte i sommer! Vinrøde, elsk på den fargen!

 

Og, jada de er litt møkkete, ehe..

Kjøpte de på Urban til 699?, I think.

Dagen i dag har egentlig vært ganske grei, var på sånn møte på skolen om videregånde og sånn i kveld. I morgen skal jeg ned i byen for å kjøpe resten til konfirmasjonen min!

 

-Thale

 

 

It's good to be me again \\ My hair's back!

Så på fredag var håret mitt sånn:

Men nå (trommevirvell) ser det sånn ut:

Altså en "del" mørkere.

Og jeg elsker det! Det er så godt å være ordentlig mørk igjen♥  Så ja, dette er den helt naturlige hårfargen min.

 

Synes?

 

-Yngvild

Dagene

Dagen har egentlig vært ganske så lik som alle andre, haha. Ikke noe spennende som har skjedd egentlig, men om det er travelt? ja, det kan du si. Tengte at jeg skulle slange med noen bilder fra instagram som var vært fra de siste skoledagene, hehe.

 

Emilie, meg og Yngvild. Og fra sist torsdag da jeg og Yngvild var veldig usunne, siden det hølja ned ute, ehe..Har noen forhånds skrevende innlegg på lur, så det blir litt mer bogging!

 

-Thale

 

 

 

Konfirmasjon: Innbydelser

Konfirmasjonen min nærmer seg, om bare tre uker er den "store" dagen. Tenkte at jeg skulle vise dere innbydelsene mine, begynte å sende de ut til familie for ca en måned siden, manger bare å få gitt ut en til en venninne. Kortene har jeg og min mor laget selv. Jeg laget dem mens mor skrev, hehe..Er veldig fornøyd med dem! Elskerrrrr ♥

-Thale

 

 

 

 

Watersun

 

Uredigert// Nikon 1300d //Thale

Sorry for dårlig blogging i det siste, har hatt så lite tid og sånn..

-Thale

Hva skal vi være? \\ martnasopptoget.

Hei!

Vanlig dag på skolen.. ikke noe spess, eller jeg er i elevrådet i år igjen da.

 

Men uansett, det har seg slik at på tretten ( Er du ikke herfra vet du ikke hvor det er) så er det stavsmarten vært år, circa i måedsskifte oktober\ November. fem ting mener jeg at definereer stavsmatnen veldig bra:

1- Hest.

2- Bygde ting ( som traktorer osv)

3- Karuseller,

4- du finner veldig mye forskjellige salgsvarer der

5- OG ikke minst, D-Å-R-L-I-G VÆR!! ( Vært år føles det som om jeg skal fryse ta meg fingran, så om du skal dit husk votter!) 

Haha, av en eller annen grunn så forbinder jeg martnan alltid med jul( ?) selvom det er typ to mnd til.

 

Men det er en veldig fin og hyggelig begiventehet som jeg anbefaler deg å stikke innom om du er ved Øyer i de tider.

 

 

Men jo, hvært år på stav så arangere de "stavsopptoget" med peremiering av beste kostymet til hest. Jeg har vært med to år (Thale fler) og vi har alltid kommi på 2.plass. Men i år så har vi ingen anelse om

hva vi skal være! Første året var vi landstrykere og i fjor var vi franske hoffdamer fra 1600-1700 tallet. Så ja, vi går for det "tradisjonelle" og "historiske".  MEn som sagt så trenger vi hjelp med ideer.

 

Første året.

Andre året.

 

Har du noen forslag til hva vi skal være? kom gjerne med fler! ( Hvis vi kler oss ut som sitt forslag linker vi deg i 2 uker)


 

-Yngvild

Mørkt eller lyst?

Hei.

Nettet har vært nede derfor ingen blogging i det siste.

 

Om ikke lenge så skal vi ta gruppe-konfermant bilde i kirka, Men problemet er at jeg vet ikke om jeg vil farge håret mørkt igjen( Naturlige fargen min) eller om jeg vil fortsette å ha det så lyst som jeg har det nå.

Hadde var supert om dere kunne legge igjen en komentar med deres ærlige mening.

 

 Ca sånn er det nå.

eller


 

U guys think?

Mørkere, samme,eller lysere?

Jeg fikk akkuratt veldig lyst på..

Cupcakene i oppskrifthefte som Thale lagde. Nam,nam.

 

Nam?

skal vi lese bloggen din?

Her skjer det ingenting uten om opplading til skolen, så jeg trenger flere blogger å lese. Bare skriv en komentar så stikker jeg innom, kanskje blir vi faste lesere;)

Normalt deluxXD

 

Hva er din blogg adresse?

 

Bursdags feiring.

Idag (går) fylte jeg endelig 15 år, endelig. Siden jeg alt har feiret bursdagen min med Thale så ble det et koselig familie selskap idag. Kjempe hyggelig med besteforeldre og kaker. Ellers så var jeg på Idrettsplassen med Ingeborg og Thale å "feira" med kake og rundstykke. Haha, dama i bakeriet så litt rart på meg når jeg bestillte ostebricks med smør, laks,bacon,kylling og agurk, men godt var det;)

Så alt i alt så ahr jeg hatt en fin bursdag.

Fordeler og ulemper med å bli 15:

+ Får kjøpt 15 års grense filmer( Det fikk jeg nå før å men)

+Jeg kan ta trafikalt grunnkurs.

+ Jeg kan øvelseskjøre moped b.l.a

Mye blir dyrere

− Jeg kan få prikk på rullebladet( Krise for meg da, englebarnet sjæl)

 

Døkk har sett bildet før men.

 

-Yngvild

 

 

Ny start.

Som dere kanskje har merket så har blogginga vært helt på bånn hele sommerferien, og det beklager vi. Men vi har virkelig ikke hatt tid.

Så istede for å ramse opp hele sommeren så sier vi heller at vi starter på nytt herifra med mye mer blogging.


 

Kragerø here we come!

Nå sitter vi på bussen til Kragerø!!! Gleder oss kjempe masse, dette blir bra! Tester ut litt mobilbllogging, Hehe..

Were are we?

Det som egentlig var meningen i juli var at dere skulle få masse blogging, men slik gikk det altså ikke.. Yngvild hadde lovet å blogge masse fra England og jeg skulle blogge her hjemme fra, men nei det skjedde ikke.. Er veldig lei oss for det, men skal prøve å bli bedre! Det kommer nok et lite innlegg som hva jeg har gjort i sommer så langt! Men det blir nok ikke noe blogging neste uke, siden da drar vi til Kargerø! Gleder meg!

 

Et bilde fra da jeg og moren min var på fotoshot i oslo!

 

Håper du er fornøyd nå Emilie!

-Thale

Romvideo!!

 

 Den grønne myggnettingen her jeg der bare fordi det er varmt, hehe ;) Og at jeg ikke orket å ta det ut..

-Hva synes du?

-Thale

 

Romvideo på vei!

Nå driver jeg og laster opp romvideoen, så den kommer i løpet av kvelden! Stay tuned!

 -Thale

Et innblikk fremover

Noen innlegg som kommer om ikke atfor lenge:

-Romvideo

-Homemade shorts

-DIY dipdye shorts med nagler

Det var i allefall de jeg har klare om ikke veldig lenge, men vil dere ha sånn ukens? feks. instagram brukeren som har gitt meg mest inspirasjon, ukens quote/quotes, cupcake/kake oppskrift ellerno? Setter veldig pris på om dere kom med forslag!

 

  

1: instagram: @shortsinspiration// 2: Meg, sjokoladecupcake// 3: instagram: @fashioninmywords-Thale

 

 

 

 

Pictures from Oxford

Tenkte bare at jeg skulle lage et innlegg for Yngvild, siden hun ikke har hatt tid til å blogge. Hun har det i allefall kjempe fint, det er sikkert! :) Er er noen bilder fra instagram som hun la ut for noen dager siden:

 

 

Yngvild og Amalie!

 

 

Starbucks! <3

 

Oxford!

Maija og Yngvild!

 

 

 

 

New top and neckless

Begge fra Gina Tricot.

-Thale

 

 

Sommerens dager

Hohei, hvor fort dagene går! Denne uka har gått veldig fort, og har desverre ikke fått til noe bra blogging til dere.. I går var jeg på en liten shoppingtur med min mor, så innkjøp kommer! Håper dere snart er klare for romvideo også eller?

 

 

Haha, fra tirdag da Villemo, Kristine og jeg gikk for å bade etter jobb! kos!

Jeg har det topp jeg, men savner denne jenta her.. <3

-Thale

Beautiful flowers 
Alle bildene er tatt av meg.

-Thale

Inspirasjon..

 

..fra instagram

 

 

 

 

  

@welovegirlsfashion

Jeg henter i allefall ganske så mye inspirasjon derfra, ganske mange forskjellige stiler og her ovenfor har jeg plukket ut noe av de jeg liker best. LOVE!

 

-Thale 

Bilder fra forrige uke 

Fra piknikkvelden!

Fra instagram, Malin, Ingeborg, Ima, Yngvild og jeg!

 

Søtnosene Malin og Ingeborg! (fra da vi var på Hunderfossen, vi fikk gratisbiletter dit siden vi jobba der i uka før skoleslutt)

Traktorbanen!Alle folka! Fine briller, veit :p


 

-Thale

Hello, from Oxford.

Dette blir bare et kort hei for å hvise at jeg er i live, og i oxford ;)

HEI!!!

 

-Yngvild

 

It's summer

so pun your sandals on.. 

Selvom det regner her..  jaja.

 

-Thale

New shoes

LOVE THEM!

Kjøpte de på Bianco forringe uke, ekstra bra ble det da var var 2 for 1 tok med meg et par svarte tøy sko også!

 

-Thale

Nyter sola!

Unnskyld for at det har blitt lite blogging i det siste, har masse på lur! Noen av grunnene er at det har vært sol, yngvild drar til Oxford i morgen, så tiden har vært prioritert til å være sammen med venner! I dag var vi nede ved et basseng ved campingen, kos! Yngvild og jeg har tilogmed fått litt farge!

 

-Thale

Stem på våre vesker!

Nå har vi begge to laget hværvår veske på nelly, og vi ble egentlig veldig fornøyde begge to. Sier ikke nei takk til at en av de havner i klesskapet nei. Så hvis dere kunne være noen engler å stemme på veskene våres så skal vi lese bloggen din, gi to komentarer og linke deg i neste innlegg. Det eneste du m¨gjøre er å stemme på begge veskene og så komentere at du har gjort det, Husk å legg igjen blogg adressa di.

 

 

 

Man ser desverre ikke hele nederste delen, men det er bere litt lengere frynser!

STEM HER

Takker på forhånd og kommenter når dere har stemt!

-Thale

 Cityhippie av Yngvild Løken

Nederste delen av frynsene har desverre gått bort på bildet.

Stem her

Takk på forhånd.

-Yngvild

 


Flink jente!

I dag har jeg vært flink jente og rydda (må si at det ikke var veldig mye å rydde), støvsuga og tørka støv på rommet mitt! Fiksa og ordnet det litt, satt inn nye ting osv.. Det ble veldig fint, og kanskje dere vi ha en romvideo?

 

 
Hva tenker dere?

-Thale

Siste skoledag - gårsdagen

Som Yngvild har sagt før så var det siste skoledag for oss i går, det var en bra, trist, koselig dag.. Først på skolen til halv ett, så si hadet til de som gikk ut fra 10 klasse.. :( sykt trist.. Dro en bitteliten tur til Ingeborg til bussen til byen dro! Også klart klarte jeg og Yngvild å miste bussen når vi skulle hjem, haha så typisk oss :p Når vi endelig kom hjem så var det pizzakveld hos Ingeborg sammen med guttan og slik, veldig koselig og feire sommeren slik! Innkjøpene får dere se om ikke så lenge, hihi! :D

 Emilie og meg på skooolen!Emilie, meg og Marii!Haha, nesten ingen av de bildene ble noe bra :p Det er i allefall meg, Yngvild, Emilie og Mari!

 Tommel opp for sommerferie og pizzakveld med folk!


Tommel ned for at vi mista bussen :(

 

Nå kommer Yngvild og Ingeborg to my place snart, de skal sove over til i morgen, koos! Har sittet "barnevakt" for valpen vår i hele dga, skal det i morgen også, verdens fineste Iza! Kan lage et innlegg om henne litt senre tenkte jeg.

 

-Thale

 

 

Noe viktig å fortelle!

Hei.

Jeg har noe kjempe viktig å fortelle dere som dere sikkert ikke har hørt før.... For vet dere, det er faktisk SOMMERFERIE!!!! ÅÅÅ, gud denne sommeren skal vi hærlig. Skal kose meg max!

Dette er bare et kjempe kort innlegg for å ønske dere alle EN RIKTIG GOD SOMMER!

\\Photo: Thale\\ 

 

Så igjen, ha en riktig fin sommer!♥

- Yngvild

 


Gammelt til nytt

Her i vår fant jeg igjen min mors gamle lærvesker! Likte de veldig godt, og gleden var stor da hun fortalte meg det at jeg kunne få dem. Jeg mener at hun fikk dem i sin konf, og nå er det jeg som skal konfirmere meg til høsten.. De er ikke så mye brukt, så det passer meg fint! Det eneste er at reima på den største skulle vært litt lenger.. Jeg har aldri vært en typisk "veskejente", men behovet har blitt større og større, og disse passet perfekt!

 

-Thale

Innkjøp fra Ski!Som dere sikkert vet, så var vi i Ski den 6-7 juni i forbinelse med elevbedrifta vår! Siden messa var på Ski Storsenter skulle man ikke se bort i fra at det ble litt shopping.. Ble ikke de store sakene, kjøpte også litt stæsj på en hobby butikk til noen kjeder og et lite prosjekt jeg har igang, kommer nok på bloggen, hehe. Siden det var 50% rabatt  på Bik Bok ble med handlet mest der, men det var laaange køer, puhh..

 Alt fra bikbok! En hvit luftig topp, som jeg har tenkt til å kanskje gjøre noe ekstra med, en vanlig jobbebukse, solbriller og en ring!

-Thale

 

1 Uke igjen.

Hei. Dere kan jo tippe hva jeg sikter til med overskrifta;) 

Sommerferien såklart!! Ååå som jeg gleder meg. Dette kommer til å bli den beste sommeren noensinne! Først så er det chillcamp med beste Ingeborg♥

normaltXD

Så skal jeg til Oxford på språkreise med beste Amalie!(kan lage et innlegg om det) Har vært i London to ganger før, men aldri Oxford.

London<3

SÅ skal jeg til Vikstalen med Amalie og famen hennes:D Oi, får håpe Amalie ikke er lei ta meg etter 4 ukerXD

HAHA, spennende bøkerXD

Så skal jeg på konfirmant leir med mange av go'jentan

Blandt annet dessa.

SÅ er det Bursdagen min :D

 

 

 

JA, det var min sommer, og jeg gleder meg sykt!

 

Hva skal du i sommer?

Skal du på konfermant leir?

Chillcamp noen?

Υ

Outfit - Nicki Minaj konsert!

Som dere helt sikkert har fått med dere, så var vi på Nicki Minaj konsert i oslo i går! Helt sjukt! Men her er antrekket jeg hadde på, men jeg var såpass smart at jeg la igjen vaska, solbrillene og jakka i bilen, sååå glad for at jeg gjorde det!!

 

Olajakke- Only T-skjorte- Nelly Solbriller- Bikbok Armbånd- Nelly Bukse- Cubus Skinnveske- Mor sin
Om ikke mange minutter så kommer Yngvild, det blir nok koselig!

 

-Thale  

Nicki minaj!!

Hei.

I går kl to ell no kom Thale,Ima, Kristine og jeg tilbake fra råeste opplevelsen! Nemelig Nicki Minaj konsert. Det var helt sinsykt rått!! Helt klart en opplevelse for livet. Vi var også med Ingeborg, Emilie og idun når vi kom frem.

I førstninga når vi kom dit så endte vi opp inni den store klynga ved scena, herregud som de pressa. Endte tilslutt med at det bare var Ima og jeg som holdtut inni mengden. Vi sto i en time som sill i tønne nesten uten kald luft. Men det gikk heldighvis bra, og vi måtte ikke gå ut som resten. Rrett før konserten starta så fant vi også Emilie og Idun inni folkemengden. Presset slutta når konserten starta og alle var for opptatte med å synge\skrike av full hals. 

Så altså: Pressa, nesten ikke luft, klaus, drit varmt, inegen stemme, ingen hørsel, ikke noe vann: var det verdt det?... JAAAA!!!! Det var helt klart verdt det!

Så søt!

Råeste bildet! (begge tatt av ima)

 

Var du på konserten?

Hva synes du om Nicki?

Υ

 

TonightI kveld blir det Nicki Minaj konsert! Fy som jeg gleder meg, det blir bra! Begynner dere å bli litt lei av mobil/IPod bilder? Vel, skal prøve å skjerpe meg, men orker liksom ikke å dra med meg speilrefleksen overalt heller.. blir bedre nå, håper jeg ;)

 

-Thale

 

 

Home from Ski!

Turen til Ski i forhold til elevbedrifta var bra! Messa gikk okei, ble ikke nor priser ellerno men det er en fin erfaring å ta med seg videre! Ble ikke så mye bilder da men..Det ble en ganske sen kveld, tungt å stå opp kl sju om morgenen da, haha. Men det gikk, men selvfølgelig noe av det beste var jo at vi fikk tid til å shoppe! Ble ikke så veldig mye, men det ble  mest noen ting som jeg skal ha et lite prosjekt med, hvis dere skjønner ;) Noen kjeder, shortser osv, kommer nok litt på bloggen hvis dere er interessert?

 Meg og Yngvild på hotelrommet!

Fruktsalat og is til dessert i dag!

 

-Thale

 

I say hello

(Skrevet 03.06, Publisert 04.06)  

Hei og hopp!

Lenge siden sist må jeg si (3 uker!!!!!!!) , har virkelig ikke hatt tid eller ork, haha... Mye av de grunnene Yngvild har nevnt før på bloggen, eb, skole, ja det er det som har tatt mest tid.

Uansett denne helga var jeg på turnstevne på Dokka! Kjempe koselig, selvom det ble litt lite søvn på oss. Lørdagen hadde vi oppvisning i sentrum og på kvelden gikk folka på italiensk rasturant! Etter å ha hatt det veldig koselig og morsomt så møtte vi på noen "innfødte" (unskyld hvis jeg sier feil, ehe)  og de var super koselige, og jeg er veldig glad for at vi ble kjent med dere fem!

 

I dag har vært en trøtt dag, i ogmed at noen absolutt skulle bråke kl 4 på morgenen på klasserommet vi sov i.. Men dagen har vært bra med oppvisning  i hallen, morro! Fikk forresten 8 års plankett også, veldig fornøyd!

 

Spiller UNO i autioriumet (ellerno..) på skolen vi sov på!

 

My cards!!

 

8. årsplanketten!! (ja, alle bildene er fra instagram!)

 

Blogges (forhåpentligvis om ikke lenge)

-Thale


 

 

Bilder fra konfen til Ingeborg!Heihei! Dagene går fort om dagen, så utrolig mye å gjøre, det er grunnen til at det har vært lite blogging fra denne siden! Jeg kan vel bare nevne, nynorsktentamen, mattetentamen, elevbedrift, bursdager, og 17.mai! Er ikke rart at dagene flyr av gårde! Menmen, her er i allefall bildene fra konfen til Ingeborg som var sist helg!

 

 Ingeborg! ♥


 Gavebordet!

 

 Og den lækre kaka!

Yngvild forsyner seg med kake!


Øyvind (broren til ingeborg) ville være med på et bilde han og!

 

Meg, Malin, Ingeborg, Yngvild, Hanne Berit, Hanne og Annca!

 


Hanne da..


Hanne, meg, Malin, Ingeborg og Annca!

 


Linselus? Not at all..

 

Fiine jenter!Hihi!

 
-Thale

Hipp, hipp hurra, men hvorfor regner det da?

Hei.

Kan vel starte med å si gratulerer med dagen!:D Synd at det regner men. Håper alle får en kjempe fin dag, og spiser mye is( ikke jeg, for jeg liker ikke) og pøsher.

Jeg har desverre ikke bunad i år siden jeg får ny til konfen min i høst, men da er det bare å ta på seg kjole. Om en liten stund så skal jeg og thale ned på skolen for å gå på gudstjeneste siden vi mangler to i forbindelse med konfen. Etter det blir det å se på baretoget. Etter at det på skolen er ferdig så vet jeg ikke helt hva jeg gjør.. kanskje Thale, Ima og jeg drar på Lillehammer?

Uten om det om det så har Thale og jeg blitt helt stoka på traktorer i det siste, Ja traktorer faktiskXD

THIS IS AWSOME SHIT!!!

fin ell?

 

Men idag så handler det ikke om traktorer. Så nokk en gang, Gratulerer med dagen Norge!:D

Fil:Oslo 17 mai 2010.jpg(fant på wikipedia)

 

Hva skal du idag?

Υ

 

home from konf!

Nå er jeg hjemme etter Ingeborg sin konfirmasjon! Utrolig koselig kveld, og ikke minst: GRATULERER MED DAGEN INGEBORG!! Jeg er utrolig glad i deg!!

 

Du er herlig!

Bildene fra konfen kommer antagligvis i morgen, ble endel bilder! I morgen kommer også hele elevbedriften vår hit for å prøvebake, så vi får håpe det går bra, haha..

 

-Thale 

 

 


 

Winners!

Laget vårt vant energikampen i dag, andre gangen i historien skolen vår har vunnet!! Er utrolig glad for det, enda vi vant med 3 sek, da vi måtte ta en øvelse igjen siden alle lagene var helt likt, haha!

 

Kristine og jeg, glade jenter etter en fin innsats! Uten sminke og med bollekinn, jadda..

Premier!! I fjor vant de tysenfryd tur, men ikke i år da tydelig vis..

 


Bare til informasjon, Yngvild ble ferdig med mattetentamen for ca 20 min siden, sater på at det gikk bra, haha! Skal nok treffe hu etterpå og planlegge no greier.. I kveld blir det turn, og trening til turnstevnet!

 

-Thale

 

 


 

Outfit 10.05

Hatt det litt travelt i det siste, det er grunnen til de dårlige opptateringene.. Vel, uansett, i går var vi i byen en liten tur for å kjøpe konf. gave til Ingeborg, siden vi skal dit på Lørdag. Nå har vi akuratt kommet hjem etter konfirmant møte, og i morgen skal jeg (Thale) på energikampgreie, mens de andre har mattetentamen, haha! Men jeg må ta den opp igjen da..

 

Her er dagens antrekk folkens!

 


Perleøredobber - Pieces, olajakke - only,   t-skjorte - bikbok, shorts - cubus, strømpebukse - h&m, sko - nelly, armbånd med kors - bikbok ring (som man ikke ser på bildet) - nelly, belte (som man nesten ikke ser) - pieces

shorts - bikbok, armbånd - pieces, genser - lindex, skinnjakke - london, strømpebukse - en random butikk, sko - h&m, kjede - selvlaget

 


haha, det var utrolig vanskelig å plukke ut bilder av Yngvild, nesten ikke ett eneste bilde som var seriøst.. 

 

-Thale og Yngvild

 

 Nelly-pakken har kommet!

Forrige uke så bestilte jeg meg litt ting fra Nelly! Endelig i går fikk jeg mulighet til å hente den på postkontoret, er super fornøyd! Her er det bestilte, selv om det ikke er så mye.

 

 

 

Armbånd med nagler, nagleøredobber i både sølv og gull (synes de var litt små), og krone ring!!

T-skjorte med England-flagget på! Syens den er veldig kul, blir nok fin med olashorts og noe greier.

"Hverdagsko", liker de veldig godt! Jeg er ikke så veldig høy, så det er fint å komme litt lengre opp i høyden i blandt.

 

I dag har vi hatt engelsk tentamen, den gikk... vel, ikke det beste jeg har gjort. Men, vi får håpe å det beste! Tenkte kanskje å legge ut dagens antrekk hvis dere var interesserte i det?

 

-Thale 

 


 

 

Before I go to sleep-Thale

 

 

New hair

Vel, her en dag så prøvde jeg å gjøre noe nytt med håret som jeg ikke hadde prøvd før. Ble faktisk ganske fornøyd, og det er veldig godt når man vil "slippe" håret (ikke det at jeg vil bli skalla eller korthåra altså!)

 

 

Hva synes dere?

 

-Thale

Home from tentamen

I dag har jeg hatt tentamen i norsk, jeg må si at det gik sånn helt greit.. Og det at jeg satt igjen helt til slutt i klasserommet var, ja.. Det pleier å være Yngvild som er ferdig sist egentlig, men nå som ho er syk så var det jeg, haha. Men det beste med tentamen er jo maten, maaaaat! Etter jeg var ferdig dro jeg til Ingeborg og chilla litt før jeg måtte gå ned til bussen, haha..

 

Hadde en liten oppsamling av det vi hadde igjen på stuebordet til Ingeborg, haha. Og nøtterrr <3 Hadde oppi noen sånne randome greier, de smakte, ja...

 

Vi har forresten spørsmålsrunde, spørr oss om nesten hva som helst HER 

 

-Thale 

 

 

 

Quotes: Friends.

 

1. I'v changed, you changed, but somhove we stayd friends. THATS what real friendship is about.

2. You are the friend I'v never tought I'd loose... I guess I was wrong.

3. That feeling, watching your old bestfriend and realising you don't hava clue who she\ he is anymore.

4. If you take a look around in your life, do you see whos missing? And if you had looked up before, mabye you would have seen me walk out.

5.  There is always an "end" in friend, and a "over" in lover.

6. The real friends are those who stay by you and lifte you up when you are down.

Tumblr_m3hc2gwec01r5ksg3o1_500_large

weheartit.

 

btw: Er foresten fremdeles syk, derfor ikke så mye å skrive om.

¥

 

 

Nye innkjøpSolbriller, WILD- topp, hvit t-skjorte, armbånd, ring, og en tubetopp bakider, Bikbok

fjærkjede - Gina Tricot

Elsker den hvite!

Blogges

-Thale 

 

 

 

 

 

 

 

Deilig vær!

Fy så herlig vær det er ute nå! Godt å kjenne sola varme kroppen, og at man endelig kan begynne å kle seg litt lettere. Nå er det full fres her på gården (ja, jeg bor på gård) og lamungene popper ut rett som det er! Herlig nå er det vår!!

 Søte lammet som kom ut på jodet i går ♥

 Fra i fjor sommer..åh, som jeg savner sommeren..

 

Blogges

Thale

Ny Blogg!

Heihei!

Nå har vi bestemt oss for å starte en blogg sammen igjen, og håper på at det blir litt bedre enn den vi startet sammen i fjor.. Vi skal prøve å oppdatere så ofte som mulig :)

 

Jeg heter Thale, er 15 år og jeg er veldig glad i å ta bilder, så det blir nok litt av det! Jeg bruker speilreflekskameraet Nikon 3100D og er veldig fornøyd med det! Jeg vil komme til å blogge litt om min hverdag, men også litt om andre ting, forhåpentligvis.

 

Den andre bloggeren er Yngvild, jeg vil tro at hun kommer til å presentere seg selv i et senere innlegg, så det er bare å vente å se!

 

Dette var oss i dag!

 


Blogges

Thale

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)