Kjerringråd\\ Hår.

Hei.

 

Er det fler som meg som bare elsker kjerring råd? Jeg gjør i hværtfall da, og i stad så søkte jeg litt rundt på det og fant ganske mange. Tenkte jeg kunne dele de med dere gjennom et par innlegg.

 

NB. Jeg har ikke testet disse rådene, bare fant dem på en side.

Hår

1. Brunettetips: Forsterk brunfargen ved å helle to kopper avkjølt, sterk espresso over håret. La det virke en halvtimes tid.

2. Blondinetips: Frisk opp fargen ved å gni håret inn med saften av et par sitroner, og gå ut i solen. Men vær forsiktig med hodebunnen.

3. Brusete hår: Bruk rikelig med balsam når du vasker håret. Det gjør håret litt tungt og mindre brusete.

4.Tørt hår: Vask og skyll håret som vanlig. Mos en avokado og masser massen inn i håret. La virke i 5?10 minutter. Skyll godt til slutt. Oljen i avokadoen vil gi fuktighet til håret.

5. Fett hår: Forsøk å masser håret med en blanding av to teskjeer sitronsaft og 2 1/2 dl vann. Vask som vanlig etter ti minutter.

6. Glans: Avslutt alltid hårvasken ved å skylle håret med kaldt vann. Da lukker skjellene seg på hårstråene, og håret ser mer glansfullt ut. Kamillete i siste hårskyll skal også gi blankt hår, spesielt hvis du er blond.

7. Langvarig hold: For at frisyren skal holde seg lengst mulig, er det smart først å føne håret med varmluft og avslutte med kaldluft.

8. Tørr hodebunn: Gni inn hodebunnen med olivenolje samtidig som du gir deg selv en god hodebunnsmassasje. La oljen sitte i 30?60 minutter før den skylles ut med lunkent vann. Ikke bruk for varmt vann ? da kan det bli vanskelig å få ut oljen.

 

 

Hva synes du om kjerringråd?

Har du prøvd noen av disse?


Én kommentar


Emilie Berntzen
-09.09.2012 kl:00:46


Dem skal jeg prøve ut, noen av de i hvertfall :)<3

Skriv en ny kommentar